About

Ad van Loon

I work 4u2!

IT consulting, construction, photography and much more Ad van Loon /\/\ 6799552

Ik ben in 1957 geboren en vader van twee dochters. In 2010 werd ik weduwnaar en in 2012 emigreerde ik samen met mjjn dochters Laura (1995) en Eline (1997) naar het tropische Curaçao! We hebben onze draai nu wel gevonden; dochters studeren nog en ik ben serieus begonnen met dit eenmansbedrijf ‘iWork4u2’ genaamd.

Mijn bagage aan opleiding en werkervaring is indrukwekkend te noemen. Tijdens de marinetijd genoot ik een technische vakopleiding. Na het verlaten van de marine volgde ik de Opleiding Vakfotografie te Apeldoorn. Later volgde een carrière bij Fokker Aircraft BV en waren cursussen op het gebied van boekhouden nodig. Tussendoor First Certificate English gehaald, cursus databasebeheer gevolgd (Structured Query Language, SQL) en uiteindelijk ook nog eens mijn mts-e opleiding in de avonduren gevolgd in Amsterdam. Nog wat later volgden divers MS Office trainingen, als wel ITIL. En veelal met mijn autodidactische instelling heel veel processen eigen gemaakt en diverse IT-gerelateerde terreinen verkend, dan wel veel ervaring in opgedaan. Met name te noemen: WordPress.

De werkervaring strekt zich uit over tenminste 15 ambachten, waarvan ik de belangrijkste wil noemen: radioradarmonteur marine, metselaar, timmerman, boekhouder, compiler technical manuals, fotograaf, zelfbouwer eigen huis, elektricien, applicatiebeheerder, docent Office, schrijver.

Uit de inhoud van deze nieuwe website kunt u concluderen dat ik een veelzijdig iemand ben. Dat klopt helemaal en reeds op de lagere school had ik een zeer brede interesse. Ik bouwde kristalontvangers (‘de radio’), voelde me een Antonie van Leeuwenhoek met mijn zelf gekochte microscoop en stoeide wat met scheikunde. Met het bedrijf iWork4u2 wil ik tot slot aan de weg timmeren met fotografie, bouw & verbouw en mijn diensten aanbieden op het gebied van IT.

Ad van Loon