Fotografie

Fotografie, het vastleggen van dagelijkse beelden, is onmisbaar geworden in het leven. Reclame, horeca, bedrijven, informatie. Niets van dit alles kan zonder fotografie. Het dagelijks gebruik van fotografie heeft sinds een tiental jaren echter ook een grote vlucht genomen onder gewone mensen zoals u en ik. De smartphones van tegenwoordig lijken de concurrentie goed aan te kunnen met de professionele, dure spiegelreflexcamera’s. Deze ontwikkeling staat niet stil en de vele zinvolle apps op Android en Iphone wakkeren het gebruik nog eens extra aan. Toch heeft het zin om eens wat vaker de professionele fotograaf in te schakelen.

Fotoshoot

Voor meerdere mensen (max vier personen) bied ik een fotoshoot aan op Banda Bou. Daarbij is veel tijd beschikbaar voor het maken van opnames, maar ook ruimte voor ontspanning op één van de mooie plekjes van de linkerkant van het eiland. We maken een toertocht (vertrekpunt Grote Berg) langs Ascension, de boka’s, Watamula en de playa’s. De foto’s worden na de trip bewerkt en eventueel verbeterd. Hierna komen ze op een toegankelijke Onedrive map.

Toeristen-resort

U heeft een website, maar de getoonde foto’s zijn ontegenzeggelijk verouderd en geven een verkeerd beeld weer van uw verhuurobjecten. Dan is het de hoogste tijd voor het inhuren van mij als fotograaf en tijdens een maximaal twee uur durend bezoek maak ik nieuwe foto’s met een verfrissende kijk op het complex. Na bewerking en verbetering op de computer kan ik zorgen dat ze online beschikbaar komen.

Trouwreportages

Er zijn professionals die prachtig fotowerk leveren, maar ik ga als freelance fotograaf een stap verder: ik begeef me in de avond onder de gasten en maak nu net die foto’s die het verhaal van de mooiste dag van uw leven nog completer kunnen en zullen maken. Ik ben dus niet iemand die meeloopt bij Kranshi of modelfotografie voor zijn rekening neemt. Nee, echt alleen het vastleggen van het goede leven tijdens het feitelijke feest.