iWork4u2: ook voor een picknicktafel

U heeft de picknicktafel (bouwpakket) vast wel een keertje zien staan bij de firma Kooyman B.V. in Zeelandia. Dat ziet er leuk uit, maar kan wellicht beter. En laat nu iWork4u2 een gediplomeerde timmerman in dienst hebben (hij doet ook eventjes IT-werk en fotografie). Deze vakman maakte onlangs zelf de tafel en feitelijk zonder bouwtekening. De tafel is voor eigen gebruik maar kan ook (op maat) voor u geconstrueerd worden.

De verschillen met die van Kooyman zijn niet heel groot, maar deze robuuste en stevige tafel is op 12 plaatsen voorzien van veilige ronde hoeken, het materiaal (geïmpregneerd kwaliteitshout) is netjes geschuurd, kanten zijn afgerond en het geheel is met liefde voor het vak in elkaar gezet. Dit zijn eigenlijk wel grote verschillen, al zeg ik het zelf. Maar weet u wat… kom zelf een keertje kijken naar dit knap stukje vakwerk.

De prijzen vallen wellicht ook mee, want het is inclusief montage en gratis bezorgen en inclusief 6% OB. Drie voordelen erbij en u kunt kiezen uit de 4 (peuter-variant picknicktafel, erg schattig) 6, 8 of 10 feet lengte tafelblad: 275, 475, 650 of 800 gulden. De tafel kan ook voorzien worden van blanke harde ‘bootlak’. De prijzen zijn dan respectievelijk 375, 575, 750, 900 gulden. Levertijd na het plaatsen van een orderbevestiging is circa drie dagen. U leest het goed: DRIE dagen!

Houtbewerking